headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Highlights Jordanië: autorondreis met chauffeur

Amman – Petra – Wadi Rum – Aqaba

7 dagen, 6 nachten

Prijs € 559 vanaf,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd

In een week reis je, per eigen auto met chauffeur, langs de hoogtepunten van Jordanië. Je begint in Amman, waar je kennis maakt met de bijzondere cultuur van Jordanië. Dan brengt de chauffeur je via Madaba, Mount Nebo en Kerak naar Petra, waar je voldoende tijd hebt om de stad en de omgeving te verkennen.

 

Hierna ga je op avontuur in de woestijn van Wadi Rum en kan je ontspannen op het strand van Aqaba aan de Rode Zee. Voordat je weer teruggaat naar Amman, maak je een stop bij de Dode Zee, waar je kan dobberen in het zoute water.


Dag 1: van Amman via Madaba, Mount Nebo en Kerak naar Petra (Wadi Mousa)(ca. 300 km)
Dag 2: vrije dag in Petra
Dag 3: van Petra naar Wadi Rum (ca. 105 km)
Dag 4: van Wadi Rum naar Aqaba (ca. 65 km)
Dag 5: vrije dag in Aqaba
Dag 6: van Aqaba via de Dode Zee naar Amman (ca. 350 km)
Dag 7: einde van deze bouwsteen

Prijs € 559 vanaf,- p.p.

Inbegrepen: transfer per auto met Engelssprekende chauffeur en accommodatie met ontbijt behalve in Wadi Rum op basis van half pension.
Niet inbegrepen: overige maaltijden, entreegelden, lokale gidsen en optionele jeepexcursie in Wadi Rum.

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Reiscode: JOP001

Tijdens je rondreis door Jordanië verblijf je in sfeervolle accommodaties die zorgvuldig door onze lokale agent zijn uitgezocht. In een aantal plaatsen kun je kiezen tussen verschillende accommodaties,af en toe een wat luxer verblijf verhoogt het reisplezier van de gehele reis! Tijdens de trekking en in enkele reisblokken bieden we de mogelijk om te overnachten in een bedoeïenenkamp midden in de woestijn! In Aqaba bieden we meerdere hotels aan voor een relaxed verblijf aan het strand.

 

Lees ook de algemene informatie over onze hotels in Jordanie met een overzicht van alle hotels en andere accommodaties die we aanbieden. Onze landenspecialisten adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden qua locatie, comfort, prijs en sfeer!

Dag 1: van Amman via Madaba,  Mount Nebo en Kerak naar Petra (Wadi Mousa)(ca. 300 km)
Vandaag reis je via Madaba, Mount Nebo en Kerak naar Petra. In Mount Nebo heb je de gelegenheid om de berg waar Mozes het beloofde land zag te bezoeken en in Kerak waan je je in de kruisvaardertijd.

 

Dag 2: vrije dag in Petra
Deze vrije dag heb je tijd om de stad Petra te verkennen. Dit stadje is wereldberoemd omdat het uit roze rotsen is uitgehakt. Petra is niet voor niets uitgeroepen tot één van de nieuwe zeven Wereldwonderen! Deze stad is gebouwd door de Nabateeën en is alleen toegankelijk via een nauwe kloof, de Siq.

 

Dag 3: van Petra naar Wadi Rum (ca. 105 km)
Hierna brengt de chauffeur je naar de woestijn bij Wadi Rum, een woestijn vol indrukwekkende rotsformaties en uitgestrekte zandvlaktes. In Wadi Rum overnacht je in een bedoeïenenkamp.

 

Dag 4 & 5: van Wadi Rum naar Aqaba (ca. 65 km)
Vandaag reis je per privé-auto met chauffeur van het woestijnachtige Wadi Rum naar Aqaba. Tijdens de twee nachten in Aqaba kun je genieten van de onderwaterwereld van de Rode Zee of lekker uitrusten aan het strand.

 

Dag 6: van Aqaba via de Dode Zee naar Amman (ca. 350 km)
De chauffeur brengt je deze dag van Aqaba via de Dode Zee weer terug naar Amman. Laat je ronddrijven op het zoute water van de Dode Zee en ook een modderbad kan hier natuurlijk niet ontbreken. Hierna word je teruggebracht naar Amman.

 

Dag 7: einde van deze bouwsteen
Na de laatste dag in Amman is deze bouwsteen afgelopen en is het weer tijd om naar huis te vertrekken..

Prijs € 559 vanaf,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 2 rondreizen »
Outsight
Vragen? Bel: 020-6702656

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider