headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Anderen over ons

 Anderen over ons

Was gewoon goed geregeld en kan jullie organisatie ieder aanbevelen!

 

In een week tijd alle mooie dingen van Jordanië kunnen ervaren. Vond het echt heel mooi en indrukwekkend. Zoveel mooie dingen uit de oudheid. Geniet nog iedere dag na. Iedere dag had weer mooie dingen om te bezichtigen. Lokale bevolking in het algemeen lief en gastvrij en mooie mensen ontmoet. Met de huurauto en een goede kaart heb ik alles goed kunnen vinden en alles was goed te bereizen. Mijn voordeel is dat ik wereldwijd auto heb gereden. Mensen met minder ervaring zou ik niet aanraden om zelf te rijden, zeker Amman is groot, onoverzichtelijk en een beetje chaotisch (voor mij geen probleem hoor).

 

Van Petra naar Wadi Rum zat helaas het weer een beetje tegen. Eerste stuk door de bergen, reed ik door de wolken/mist met amper 10 a 20 meter zicht. Uit de bergen rijdend, door de woestijn naar Wadi Rum, helaas zoveel wind, was één grootte stof/zand storm. De overnachting in Wadi Rum heb ik overgeslagen. Door de zandstorm kon je weinig tot niets zien in de omgeving, en ik was de enige toerist in het bedoeienkamp met 2 man personeel die amper Engels spraken. Doorgereden naar Acraba en daar een extra overnachting genomen. In het Mina hotel goed ontvangen en het onderhoud was uitgelegd en de Golden Tulip lag 50 meter verder op. Iets beter hotel op het eerste oog en goed geregeld allemaal.

 

Door de oorlog in Syrië en problemen in het Midden Oosten gaan weinig toeristen op vakantie naar Jordanië. Ik wist dat Jordanië stabiel en zeker veilig is, en tijdens mijn vakantie heb ik mij ook nooit onveilig gevoeld. Voor de lokale bevolking vind ik het zeer sneu dat het toerisme op zijn gat ligt en dat de lokale bevolking hier de dupe van is. Omdat ik alleen reisde, is het jammer dat je weinig mede-toeristen tegen komt. Aan de andere kant leuke lokale mensen tegengekomen.

 

Al bij al was het een super vakantie, veel mooie dingen gezien en heerlijk genoten.

Jullie bedankt voor het mooie reisschema, het advies en regelwerk. Was gewoon goed geregeld en kan jullie organisatie ieder aanbevelen

 

Groeten,

 

Jeroen

— Jeroen Visser, Zwolle - Jordanie

We hadden een uitstekende chauffeur, die ons veilig door Marokko heeft gereden.

 

Inmiddels zijn we terug van onze reis. Wat een mooi land. Natuur is afwisselend, indrukwekkend de woestijn, de vele kleuren en geuren die je ziet en ruikt. Mensen erg aardig en hulpvaardig.

Het weer was prachtig.

 

Alles was prima geregeld. De riads waren heel verschillend, per locatie een heel andere sfeer.  ‘Auberge Tafi de l’Atlas’ was top. Evenals ons verblijf in Erfoud. Prachtige omgeving en heel vriendelijke en gastvrije mensen. ‘Hotel Perle du Sud’ in Ouarzazate was het minst qua locatie en gastvrijheid.

 

We hadden een uitstekende chauffeur, die ons veilig door Marokko heeft gereden. Complimenten hiervoor.  Als gids was hij iets minder omdat hij nauwelijks Engels sprak. Ook zijn Frans was niet altijd te begrijpen. Dit komt ook doordat wij ook niet zo goed Frans spreken. Maar uiteindelijk hebben we het met z’n allen prima kunnen redden.

 

Kortom een geslaagde vakantie Kim, mede dankzij jouw inzet. Dank je wel.

— Ronald en Marion - Marokko

Zoals ieder jaar weer perfect geregeld!

Graag willen we jullie enorm bedanken voor de prachtige reis naar Peru in oktober. Zoals ieder jaar was alles weer perfect geregeld en georganiseerd! Super bedankt! Het was een geweldige ervaring waarvan we nog lang zullen nagenieten.

Enorm bedankt voor alle hulp,

Tot volgend jaar!

— Laura en Dennis, Zaanstad - Peru

Contact
close slider